Onze medewerkers

Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z.

Maaike Meuleman
Maaike Meuleman
Makelaar - Taxateur o.z. - Eigenaresse
Ik ben al jaren werkzaam in de branche en heb alle facetten van het vak wel voorbij zien komen. Maar ik heb toch een andere kijk op het vak dan de meeste collega’s. Daarom heb ik een eigen kantoor geopend. Mijn passie voor het vak vertaalt zich in echte dienstbaarheid. Ik sta dag en nacht voor u klaar. Als u de verkoop van uw woning aan mij toevertrouwt, wordt die een stukje van mij. Dat laat mij niet los, totdat de opdracht is afgerond. Misschien is dat wel de voornaamste reden dat wij de afgelopen jaren de best verkopende makelaar van Kampen en IJsselmuiden zijn.

Sinds 10 februari 1999 ben ik door de rechtbank in Zwolle beëdigd als Makelaar-Taxateur o.z. Daarnaast ben ik gecertificeerd Register Makelaar Taxateur bij VastgoedCert van KEMA en lid van de branchevereniging NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen).
Carla Smit-Kruidhof
Carla Smit-Kruidhof
Makelaar - Taxateur o.z.
Sinds 6 december 2000 ben ik door de rechtbank in Zwolle beëdigd als Makelaar-Taxateur o.z. Verder ben ik aangesloten bij VastgoedCert van KEMA en lid van de branchevereniging NVM. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse kantoren in Kampen en de regio Wezep/Heerde. De makelaardij is een dynamisch beroep met heel veel afwisseling, waardoor het nog steeds uitdagend blijft.
Hillian Dijkstra
Hillian Dijkstra
Kandidaat Register Makelaar
Vanaf 2013 ben ik werkzaam in de makelaarswereld. Verschillende Hanzesteden zoals Kampen, Zwolle en Hattem zijn voor mij bekend terrein. Destijds begonnen als binnendienstmedewerker en doorgegroeid van Assistent Makelaar naar Kandidaat Makelaar. Door deze ervaring ben ik bekend met alle ins en outs op het gebied van verkoop en verhuur. Van goede resultaten en blije klanten krijg ik in elk geval een lach op mijn gezicht!
Marleen Vorsselman
Marleen Vorsselman
Commercieel Binnendienst Medewerkster
In maart 2015 ben ik begonnen als commercieel binnendienstmedewerker bij Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z..
Ik heb een opleiding voor Vastgoed & Makelaardij gevolgd bij Saxion in Enschede. De interesse in de makelaardij is er altijd geweest.
Het dienstverlenende karakter en de contacten met klanten maken mijn werkzaamheden ontzettend leuk.
Luciënne van der Kolk
Luciënne van der Kolk
Commercieel Binnendienst Medewerkster
Begin januari 2020 ben ik begonnen als binnendienstmedewerker bij Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z. Hiervoor was ik werkzaam bij een makelaarskantoor in Zwolle waar ik veel van het makelaarsvak heb geleerd. In mijn werk probeer ik mij in te leven in de klanten om hen optimaal te kunnen begeleiden, te adviseren en te ontzorgen in het aan-en/of verkoopproces van hun nieuwe te kopen of hun huidige te verkopen huis. Ik ben pas tevreden, wanneer mijn klanten dat ook zijn.