Mijn favorieten

Onze medewerkers

Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z.

Maaike Meuleman
Maaike Meuleman
Ik ben al jaren werkzaam in de branche en heb alle facetten van het vak wel voorbij zien komen. Maar ik heb toch een andere kijk op het vak dan de meeste collega’s. Daarom heb ik een eigen kantoor geopend. Mijn passie voor het vak vertaalt zich in echte dienstbaarheid. Ik sta dag en nacht voor u klaar. Als u de verkoop van uw woning aan mij toevertrouwt, wordt die een stukje van mij. Dat laat mij niet los, totdat de opdracht is afgerond. Misschien is dat wel de voornaamste reden dat wij de afgelopen jaren de best verkopende makelaar van Kampen en IJsselmuiden zijn.

Sinds 10 februari 1999 ben ik door de rechtbank in Zwolle beëdigd als Makelaar-Taxateur o.z. Daarnaast ben ik gecertificeerd Register Makelaar Taxateur bij VastgoedCert van KEMA en lid van de branchevereniging NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen).
Carla Smit-Kruidhof
Carla Smit-Kruidhof
Sinds 6 december 2000 ben ik door de rechtbank in Zwolle beëdigd als Makelaar-Taxateur o.z. Verder ben ik aangesloten bij VastgoedCert van KEMA en lid van de branchevereniging NVM. De afgelopen 12 jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse kantoren in Kampen en de regio Wezep/Heerde. De makelaardij is een dynamisch beroep met heel veel afwisseling, waardoor het nog steeds uitdagend blijft.
Kim Post
Kim Post
Sinds 2002 ben ik werkzaam in de makelaardij. Nadat ik bij diverse kantoren ervaring heb opgedaan, ben ik in mei 2011 in dienst getreden bij Meuleman Makelaardij. In oktober 2013 heb ik mijn KRMT-diploma behaald en sta ingeschreven in het KRMT-register. Het contact met mensen en het dienstverlenende karakter van mijn functie spreken mij erg aan en maken het makelaarsvak bijzonder boeiend. Twee tevreden partijen, koper en verkoper en huurder en verhuurder, dat is wat dit vak echt leuk maakt.
Marleen Vorsselman
Marleen Vorsselman
In maart 2015 ben ik begonnen als commercieel binnendienstmedewerker bij Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z..
Ik heb een opleiding voor Vastgoed & Makelaardij gevolgd bij Saxion in Enschede. De interesse in de makelaardij is er altijd geweest.
Het dienstverlenende karakter en de contacten met klanten maken mijn werkzaamheden ontzettend leuk.