Aankoop

De aankoop van uw woning via Meuleman Makelaardij


Ook als u op zoek bent naar een ‘nieuwe’ bestaande woning, kunt u een beroep op ons doen. Waarschijnlijk weet u al aan welke voorwaarden uw nieuwe woning moet voldoen, welk bedrag u wilt besteden en wanneer u erin wilt wonen.
 
Natuurlijk kunt u de zoektocht grotendeels zelf afleggen… het internet is wat dat betreft gewillig. Maar wij kunnen de kans op ‘een schot in de roos’ vergroten. Omdat wij dagelijks diverse huizen onder ogen krijgen en weten wat er binnenkort te koop komt, is uw droomhuis nu misschien (nog) niet zichtbaar op het internet. Het zou toch jammer zijn als u uw droomhuis net aan uw neus voorbij ziet gaan, omdat u een overhaaste beslissing heeft genomen!
 
De makelaar, die de woning verkoopt, komt alleen op voor de belangen van de verkoper. Maar als kopende partij heeft u volgens de wet een onderzoeksplicht. Om aan die onderzoeksplicht te voldoen, kunt u Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z. als makelaar in Kampen inschakelen. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Waarschijnlijk levert het u ook nog eens geld op, omdat het onderhandelen over de prijs ons dagelijkse werk is. Wij kennen de kneepjes van het vak. De adviezen, de wettelijke bepalingen en de prijsonderhandelingen doen wij voor u. U hoeft alleen
maar te bepalen of het in de ‘nieuwe’ woning straks lekker thuiskomen is…
 
Vloeddijk 44 is dus ook het adres van dé aankoopmakelaar in de gemeente Kampen!