Verkoop

De verkoop van uw woning via Meuleman Makelaardij


Voor de meeste mensen, die hun huis willen verkopen, is de woning of het appartement veel meer geworden dan een dak boven hun hoofd. Er liggen herinneringen en daardoor is er een emotionele band ontstaan. Een potentiële koper heeft die band (nog) niet.
 
Een goede makelaar weet de specifieke kenmerken van de woning op een positieve en objectieve manier te benadrukken, waardoor potentiële kopers worden geprikkeld. Daar ligt de kracht van Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z. Wij halen alles uit de kast om zo snel mogelijk een koper voor uw woning of appartement te vinden tegen de beste prijs en onder de meest gunstige voorwaarden.
 
Het begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na een deskundig vooronderzoek bepalen wij samen met u de vraagprijs. U hoort van ons dan ook op welke wijze wij de verkoop van uw woning of appartement kunnen promoten. Goede marketing wordt namelijk steeds belangrijker. Het is de kunst om uw woning te laten opvallen tussen al die andere woningen die te koop staan.
 
Klik op deze link naar onze brochure van 'te koop' naar ' verkocht' in tien stappen.

Wat mag u van Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z. verwachten?
  • Wij maken foto’s van uw woning, dit wordt gedaan door een professionele fotograaf.
  • De woning zal worden ingemeten, er komen plattegronden en een meetrapport.
            Klik hier voor onze promotiepaketten:
  • Wij maken als makelaar in Kampen een verkooptekst van uw woning, die na uw goedkeuring wordt gebruikt.
  • De foto’s van de woning komen in onze etalage/ televisiescherm.
  • Wij maken een uitgebreide brochure van uw woning.
  • Uw woning wordt gepromoot op www.funda.nl, de best bezochte site van Nederland met ruim 11 miljoen bezoekers per maand en natuurlijk op andere grote woningsites.
  • Uw woning wordt gepromoot op www.meulemanmakelaardij.nl, youtube.com, facebook.com en twitter.com.
  • Wij melden uw woning aan op het NVM netwerk, een database waarin het woningaanbod van alle NVM-makelaars dagelijks wordt geregistreerd. Onze collega’s weten dus ook dat uw woning te koop staat en kunnen hun klanten hierover informeren.
  • In overleg met u plaatsen wij een ‘TE KOOP’ tuinbord, raambord of vlag.
Uw verkoopopdracht is bij ons echt in goede handen. Niet voor niets zijn wij al jaren de best verkopende makelaar in de gemeente Kampen. Onze dienstverlening zal als een warme deken aanvoelen. Dat garanderen wij u!